Timewave zero is een tijdsgolf van veranderingen gebaseerd op de Chinese I Ching. Volg deze man al een tijdje, ben blij voor hem dat hij erkenning krijgt, produceren kan hij, maar als Dj is hij ook echt goed, kortom een allrounder dus. Of kom je er niet vaak? Dit liep niet zo goed als verwacht en heb toen besloten voorlopig hier niet mee verder te gaan. Uitspraak van drugs4life op woensdag 1 juli om Wat gaan we in de toekomst van je horen en zien? Ik heb op de technische school gezeten maar heb hier niks mee gedaan.

Uploader: Shaktijinn
Date Added: 13 March 2015
File Size: 22.73 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 53800
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

ā€ˇTimeWave Zero – EP by Ummet Ozcan on Apple Music

Wat ozcam dat voor je? Vanaf heb ik mijn draai wel aardig gevonden. Heb je altijd dj en producer willen worden? Er is weer ruimte voor trancefeesten van allerlei formaten en er komt weer nieuw talent boven drijven dat heeft moeten wachten op de terugkeer van dit genre.

Als bekende dj-namen je muziek goed vinden en je volop supporten timwave dat een goed gevoel. Toen ik Ummet voor het eerst hoorde op Erotic Pinkstervibe in de Hemkade was ik meteen verkocht! Draaide je daarvoor niet? Natural Waves, The Light, Genesis en Deep Basic waren toch wel tracks die er tussen uit kwamen en die het redelijk goed hebben gedaan qua downloadlijsten en verzamel-cd’s. Er is hier veel over te vinden op het internet, als je hier meer over wilt weten kan je even googelen.

  EROPLANONG PAPEL BY DECEMBER AVENUE FREE MP3 FREE DOWNLOAD

Ik ben er al een aantal jaren niet meer geweest. Hmm, gelukkig voor mij dat je niets hebt kunnen vinden haha. Ik ben altijd al verslaafd geweest aan melodielijntjes spelen en verzinnen.

Category: Home

Ik denk dat het een belangrijke vaardigheid is die ik heb ontwikkeld als onderdeel van het produceren. Het is net een ruwe diamant die je in al die tijd aan het slijpen bent.

Onder het event Evolutiondat op 19 september plaatsvindt in Assen, staat een opmerking van ummet die nog nooit van je gehoord heeft. Noem eens enkele releases die we van je moeten kennen? Wat zijn je vaststaande plannen en welke wensen en dromen heb je op dit moment? Oke, bij deze aan alle flockers: Leuk om dit te lezen was toch nog erg benieuwd! Nou ja, dat valt wel mee toch? Verslaafd aan red bull, houd wel van gamen en ga timrwave naar een feestje.

Ik vind het belangrijk als artiest dat je een bepaald gevoel kunt overbrengen met muziek. Die gozer kan echt draaien Ben benieuwd wat het volgende instrument van hem gaat worden. Ik heb weer een nieuwe held ontdekt! Je bent opgegroeid in Putten, een dorp dat niet bepaald bekendstaat als openminded, jong, snel of wild. Wie is Ummet Ozcan?

  SQLLOCALDB UTILITY DOWNLOAD

Het is belangrijk dat je blijft proberen en blijft doorgaan. Op Flock noch op internet heb ik ergens lekkere sappige roddels of leuke anekdotes kunnen vinden. Volg deze man al een tijdje, ben blij voor hem dat hij erkenning krijgt, produceren kan hij, maar als Dj is hij ook echt goed, kortom een allrounder dus. Ik heb tot verder geen releases gehad. Hoera voor zijn melodieuze platen! Ummet vind ik hele goeie producties hebben, timewave zero is een superplaat die ik voor het eerste hoorde op trance energy, de nieuwe track is ook zeer goed, hier worden we blij van.

En welke is je eigen favoriet en waarom? Um is gewoon een top-producer!! Terwijl je een track maakt in de studio beeld je je al in hoe het zou zijn om je nieuwe track te draaien op een feest en vervolgens draai je hem dat weekend op een feest en zie je iedereen uit zijn dak gaan en zit je weer vol met inspiratie om weer de studio in te duiken.