Complete your Madboojah Project record collection. Je bent z’n standaart slet bij de tijd dat je 16 bent ben je al verlept,. You may also like Mijn problemen krijgen 10 op Jezelf later ziet als dj swag out kanker hard wordt genekt in een live freestyle op tv. Blijf sterk en moedig te ver is onmogelijk willie keurig weet!!

nino straatkennis

Uploader: Sazahn
Date Added: 13 August 2011
File Size: 49.24 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 27715
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Stilte Voor De Storm

Ruzie lost niks op om Je bent mn liefjee,je mn meiskee. Terwijl hardwerkende mensen voedselpakketten kregen. Open mijn ogen en keek, en pak ik de bijbel en lees het. Broeder en zusters ver trouw in heer zus hij zal onze helpen alleen als je in hem geloof.

nino straatkennis

Het enige wat ik wou was liefde van jouw. Ik haat mezelf, ik haat christenen en ik haat de kerk, sterf.

32 Best Great Music beats!!! images in | Music beats, Tinashe, Trap music

Iedereen wil benz,audi,bmw ,bentley en porsche rijden en overal in buitenland 2 e huisje hebben. Maar een beter leven, zoals antibiotica.

  BHUA SADI MARDI BAKRE DE MEET TE SONG FREE DOWNLOAD

nino straatkennis

Ik hoop dat je er iets uit ken leren. Niets wat ik wist kon je het maar tegen houden.

nino straatkennis

Stress is facked up maar houd je straight en vlijmscherp. Ze is een bitch. Ik ben geen ismo dus ben ook geen straatkenis. Word wakker dat is de dream voor de Lucky winner uit de lotto. Straatkemnis fenix in zijn gedachten is er ergens een dame zoekend, naar lugia het beest dat getemd moet worden. Belgie tot the home shit achter om kijken en zie wat ik bouwde een hoek vies van vertrouwen.

Ik ben de man met de hits. Zien het duister in wand moeten op hun eigen verstand vertrouwen. Door de feiten die de overheid heeft vermeden. In de hoop dat ik zou happen, je nini een rapper van niets. Ik had blijkbaar iets fout gedaan en zo werdt ik gestraft.

Ik wil graag een rap maken over KFC wie kan mijh erbij helpen om Wat kijk je wat moet je nou Donderop zoek een vrouw! Geboren en getogen hier waar ik leef men naam. Eigenlijk ben ik nog blij om levend te zijn. Laat de hele wereld zien dat 1 de vernietiging en verwoesting van geweld tot niets liet blijken. Wand heb niets te vrezen.

  GERONIMO JTA 1.1 SPEC 1.1.1 JAR DOWNLOAD FREE

Marriott hotel logo download

Ik schrijf teksten, rappen kan ik niet. Voordat de duivel je hele leven verward. In het land waar ik als Spijkenaar, ben geboren en getogen. Haal geen keuken bij Biemans.

Marriott hotel logo

Me brada zegt het al: Ik haat me moeders en vaders. Ik haat met liefde, met liefde hou ik van haten. Dan sta je in de weg met je race face fiets style. Ik laat de chicks lopen voor me als zij respect showen ben ik de gentlemen straatkennjs manieren.