Fazley dan keluarganya menjadi salah satu dari lima keluarga selebriti yang terlibat dalam rancangan realiti Oh My Family! Dalam bahasa lain Tambah pautan. Dato’ Ahmad Fadzli bin Yaakob atau lebih dikenali sebagai Fazley Yaakob atau Fazley lahir 18 April sahaja, ialah seorang penyanyi dan pelakon yang berasal dari Malaysia. Diambil daripada ” https: Laman ini kali terakhir disunting pada

kerna asmara fazley

Uploader: Faekazahn
Date Added: 5 February 2016
File Size: 53.88 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 87404
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ruang nama Rencana Perbincangan. Lihat Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Beliau pulang kembali ke tanahair pada tahun [2]. Johns beliau aktif dalam aktiviti kebudayaan dan nyanyian dan mendapat tawaran rakaman album oleh Musicland Entertainment pada usia 17 tahun [1]. Pada tahun beliau menjadi salah seorang tenaga pengajar di Akademi Fantasia Musim 4 dan selepas itu mula serius sebagai pakar motivasi apabila beliau memperoleh ijazah kedoktoran di Universiti Utara Malaysia UUM.

FAZLEY YAAKOB – Lyrics, Playlists & Videos | Shazam

Dato’ Ahmad Fadzli bin Yaakob atau lebih dikenali sebagai Fazley Yaakob atau Fazley lahir 18 April sahaja, ialah seorang penyanyi dan pelakon yang berasal dari Malaysia. Album ketiganya yang berjudul Asmara Ini terbitan Warner Music pada tahun menjadi titik mula kemaraan beliau di persada seni apabila lagu hits Asmara Ini mendapat sambutan hangat di corong-corong radio.

  MARIVILLIN PEELI MP3 SONG DOWNLOAD FREE

Fazley dan keluarganya menjadi salah satu dari lima keluarga selebriti yang terlibat dalam rancangan realiti Oh My Family!

kerna asmara fazley

Kemenangan itu turut melayakkan Fazley untuk memenangi wang tunai sebanyak RM57, yang semuanya disalurkan ke Yayasan Jantung Malaysia yang diwakilinya dalam program realiti TV berkenaan [3]. Diambil daripada ” https: Album yang diterbitkan oleh komposer kedna Ajai itu berjaya meletakkan Fazley sebaris dengan penyanyi-penyanyi popular lain. Beliau sekali lagi dicalonkan dalam kategori tersebut pada tahun apabila muncul dengan album Cerita Asmara.

Kerna Asmara

Dicapai 3 Mei Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Mereka dikurniakan 3 orang anak. Pada tahun juga beliau muncul dengan album kelima berjudul Lain.

Lalu, beliau berusaha untuk mendapatkan pelajaran dalam jurusan kulinari dan telahpun lulus sebagai graduan dari Le Cordon Bleu Malaysia dan Paris. Rupa Baca Ekrna Sunting sumber Lihat sejarah.

kerna asmara fazley

Dalam bahasa lain Tambah pautan. Beliau memulakan karier sebagai penyanyi pada tahun ketika berusia 17 tahun. Laman ini kali terakhir disunting pada Beliau juga aktif sebagai pelakon, pengacara dan juga menjuarai MasterChef Selebriti Malaysia pada tahun Penyanyi, penulis lirik, pelakon, model iklan, pengacara, pakar motivasi, chef selebriti.

  TRI-EXCELLINK FREE DOWNLOAD

Pada tahun beliau menjuarai program realiti masakan MasterChef Selebriti Malaysia. Azrene Soraya Abdul Aziz k.

Setelah muncul dengan album pertama pada tahun yang tidak begitu mendapat sambutan, beliau melanjutkan pelajaran di Kolej Taylor’s Kuala Lumpur.